Tekninen SEO

Hakukoneoptimointi ei pelkästään käsittele sisältöä, joka teillä on kotisivuillanne.

Se käsittelee pitkälti myös teknisiä parametrejä kuten esimerkiksi sivuston vastausaikaa, tunnisteiden laatua, suunnittelua ja verkkosivuilla olevaa sisältöä.

Valitettavasti yleensä jätetään juuri ne tekniset osat huomioimatta SEO:n osalta.

Google arvioi kotisivujenne kokonaiskuvaa, eikä pelkästään yhtä sivua. Näin ollen yksi huono tekninen implementointi saattaa katkaista jalan itse perusteelliselta hakukoneoptimointiin liittyvältä sisällöltä.

Tekniset parametrit

Kuten sanottua, ei hakukoneoptimointi käsittele pelkästään linkkejä sekä sisältöä, jota kotisivuillanne on. Sitä vastoin se käsittelee myös paljon erilaisia teknisiä parametrejä. Kotisivuilla yhdistyvät erilaiset tekniset elementit ja toiminnot. Erityisen suuret ja monimutkaiset kotisivut sisältävät monia elementtejä, joista jokaisella on merkitystä hakukoneoptimoinnissa. 

Ohessa nimettynä muutama tekninen elementti, joilla on merkitystä hakukoneoptimoinnissa: 

  • Kotisivujen vastausaika
  • Tunnisteiden laatu
  • Kotisvujen huolellinen suunnittelu
  • Oikein merkitty sisältö
  • Back-end teknologia

Olemme SEO -toimisto ja meillä voit saada analysoitua kaikki tekniset SEO-parametrit, ja tekniset SEO ammattilaisemme auttavat vianmäärityksessä, optimoinnissa sekä näiden kehityksessä tulevaisuudessa.  

Me analysoimme kaikki SEO-parametrit

Obsidian Digitalilla saat analysoitua kaikki tekniset SEO-parametrit ja tekniset SEO ammattilaisemme auttavat vianmäärityksessä, optimoinnissa sekä näiden kehityksessä tulevaisuudessa.

Tekninen SEO-analyysi toimii käytännössä niin, että Google saa mahdollisuuden merkitä kaikki verkkosivustosi ja sen avulla ymmärtää kuinka hyvin sinä ja kotisivusi toimivat.

Tekninen SEO tarkoittaa myös sitä, että tämä osa on paljon teknillisesti orientoituneempaa kuin mitä ensiksi mainittu SEO-työkalu sekä metodit.

Onko minulla tarve tekniselle SEO-analyysille?

Hanki mestarit lajissaan teknisen SEO:n toteuttamiseen – me Obsidian Digitalilla teemme sen. Tarjoamme ratkaisuja niin teknisen SEO:n toteutu tai teknistä SEO-analyysiä, joka on yhdistetty osa yrityksen hakukoneoptimointia.

Valitettavasti tekninen orientoituminen hakukoneoptimoinnissa jätetään usein huomiotta. Mutta kun Google arvioi kotisivujenne kokonaiskuvaa, eikä pelkästään yhtä sivua, saattaa yksi huono tekninen implementointi katkaista jalan itse perusteelliselta hakukoneoptimointiin liittyvältä sisällöltä.

Ongelmana saattaa olla, etteivät hakukoneet löydä kaikkia sivustoja ja näin ollen niitä on vaikea ymmärtää oikein tai indeksoida kotisivua oikealla tavalla. Tämän tyyppiset ongelmat voivat johtaa yrityksessäsi negatiivisiin tuloksiin tai seurauksiin pitkällä tähtäimellä.

Mikäli sinulla on aavistus, että kotisivuillasi saattaa olla teknisiä, hakukoneoptimointiin liittyviä ongelmia, monimutkaiset kotisivut tai jos vain haluat varmistua, että olet löydettävissä hakukonetuloksissa, niin silloin sinun kannattaa toteuttaa tekninen SEO-analyysi.

Tekninen SEO osaaminen auttaa sinua hyödyntämään ja optimoimaan kotisivusi kaikki parametrit.

Haluatko tietää enemmän? Olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä meihin epävirallisen puhelun saamiseksi.

Ota meihin yhteyttä Ota meihin yhteyttä Soittaa: 60 73 60 60, kirjoita: obsidian@obsidian.dk tai täytä lomake alareunassa