Sosiaalinen media

Mainostaminen sosiaalisessa mediassa

Tanskalaiset käyttävät keskimäärin 3,5 tuntia päivässä erilaisiin sosiaalisiin medioihin hoitaessaan heidän sosiaalista yhteisöllisyyttä verkossa. Tämän vuoksi sosiaalinen media voidaan määritellä yhdeksi tärkeimmistä ja tehokkaimmista alueista markkinoida yritystä, brändiä, tuotetta tai palvelua.  

Yhä suurempi ja suurempi osa Tanskalaisista löytyy sosiaalisesta mediasta. Nuoret ikäluokasta 15-29 ovat yhä suurin prosentuaalinen ryhmä sosiaalisessa mediassa, mutta vanhemmat tulevat yhä vahvemmin sosiaaliseen mediaan ja avaavat näin uusia markkinoita sekä kohderyhmiä.

Mahdollisuutesi Sosiaalisessa mediassa

Erilaiset sosiaaliset mediat ovat loputon mahdollisuus myynnille ja näkyvyydelle verkossa. Obsidian Digitalilla osaamme kaikki ne mediat sekä niihin liittyvät ohjelmat ja tuotteet, jotka kätkevät sisäänsä suurimman potentiaalin. Tästä syystä tarjoamme sinulle ratkaisuja seuraavista:

Facebook

Facebook on suurin ja eniten käytetty sosiaalisen median alusta Suomessa ja koko maailmassa. Facebook on lisäksi loistava paikka tavoittaa niin nykyiset asiakkaat kuin myös hankkia uusia potentiaalisia asiakkaita. Tästä syystä tarjoamme Obsidian Digitalilla niin neuvontaa kuin apua kehittämiseen monin eri tavoin, kohdistettuna erityisesti Facebook-mainontaan niin B2C- kuin B2B-yrityksille. Olemme virallinen Facebook -kumppani.

Instagram

Instagram pystyy myös paljon muuhun kuin vain olemaan visuaalinen media-alusta. Instagramissa sinulla on mahdollisuus näyttää kuvia sekä videomainoksia kohderyhmällesi, joka on tärkeä tekijä näkyvyyden ja uskottavuuden kannalta asiakkaillesi. Lisäksi sinulla on mahdollisuus ”häshtägätä” (tapa erotella aiheita verkossa) jakamasi aiheet ja joko laajentaa tai eritellä sanoja sekä ehtoja, jotka yhdessä voivat auttaa sinua joko kaventamaan tai laajentamaan kohderyhmää. Me Obsidian Digitalilla tarjoamme apua joko käynnistämään Instagram-mainonnan tai optimoimaan sen. Käytämme lisäksi myös tuotetta Marquee, saavuttamaan suuremman levinneisyyden mainoksillesi.

Linkedin

Linkedin on maailman suurin sosiaalisen median alusta, joka on keskittynyt ammattimaiseen verkostoitumiseen sekä rekrytointiin ja on näin ollen kanava, jota yritysten ei sovi unohtaa heidän digitaalisen markkinoinnin strategiassa. Haluamme Obsidian Digitalilla aina löytää parhaan ratkaisun asiakkaillemme. Tästä syystä suosittelemme Linkedin-mainontaa kaikille, mutta täydentävänä ratkaisuna niille asiakkaillemme, joilla on Facebook-mainonta ja riittävän suuri kohderyhmä, jotta Linkedin-mainonta olisi tehokasta.

Tulevaisuus on digitaalinen

Eri sosiaaliset mediat ovat oikea ajan ryöväri myös Suomalaisille – ja haluamme hyödyntää tätä täysillä! Me Obsidian Digitalilla uskomme, että tulevaisuus on digitaalinen. 

Tämän vuoksi olemme erikoistuneet kaikkiin digitaalisen markkinoinnin osasiin ja kuinka tässä yhteydessä näistä kaikista monimuotoisista sosiaalisista medioista saa parhaan hyödyn. 

Obsidian Digital kuuluu digitaalisen markkinaosaamisen eliittiin Suomessa ja voi tarjota sinulle sekä yrityksellesi erityisiä ratkaisuja edistää näkyvyyttäsi, ja näin tehokkaasti hyödyntää sosisaalisia medioita.

Edistämme myyntiäsi perustuen huolelliseen pohja-analyysiin yrityksesi toiminnasta ja tuotteista sekä palveluista.

Haluatko tietää enemmän? Olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä meihin epävirallisen puhelun saamiseksi.

Ota meihin yhteyttä Ota meihin yhteyttä Soittaa: 60 73 60 60, kirjoita: obsidian@obsidian.dk tai täytä lomake alareunassa