Google Tag Mangerin

“One code to rule them all”

Google Tag Mangerin (GTM) avulla voit hallita kaikkia seurantaskriptejä (tags) keskitettyjen hallintakoodien avulla; ja tämä ei vaadi apua edes sivujen kehittäjältä. 

Voit käyttää GTM:ää moniin nykyisiin koodeihisi:

  • Analytics
  • AdWords
  • Facebook
  • Jne…

Me Obsidian Digitalilla työskentelemme ammattimaisesti Google Tag Manager -hallintatyökalun kanssa ja huolehdimme, että asetuksesi sekä jatkoseuranta toimivat 100%.

Ota meihin yhteyttä puhelimitse numeroon 60 15 71 21 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen sak@obsidian.dk, Sasa Kovacevic (PPC päällikkö).

Ilman oikeanlaista seurantaa et pysty tekemään oikeita päätöksiä myyntikanavien toimivuuteen liittyen. Tästä syystä on tärkeää, että saat kerralla tiedonlähteesi kuntoon ja parannat laatua GTM -seurantatyökalun avulla.

OTA YHTEYTTÄ

Lue kuinka saavutat parhaan mahdollisen verkkoliikenteen sekä tulokset ainutlaatuisten vinkkiemme avulla.

Kuinka Google Tag Manager toimii?

Ensiksi aloitamme määrittelemällä mitä ”tag” tarkoittaa.

Tag eli tunniste on osa tiettyä koodia, joka välittää tietoja kolmannelle osapuolelle. Useimmissa tapauksissa kolmas osapuoli on Google. Ilman GTM:än apua, tulee sinun lisätä kaikki tunnisteet manuaalisesti joko verkkosivuille tai sovellukseen. Parasta GTM kohdalla on juuri se, että voi vapaasti pitää tunnisteita lähdetiedostoissasi verkkosivuillasi. 

Sen jälkeen, kun olet luonut tagin, tulee sinun valita ”laukaisija”. Sinun täytyy selvittää, mihin haluat, että tunnisteesi ”ammutaan” eli kohdistetaan. Alla oleva video kertoo, mikä Google Tag Mangerin ydin on:

Toteutukseen menee vain muutama minuutti

Haluatko asentaa Universal Analyticsin tai ehkä Visual Website Optimzer A/B testiin kotisivuillesi? GTM:än avulla voit tehdä tämän kahdessa minuutissa.

Me perustamme Google Tag Manager -sovelluksen kaikille asiakkaillemme, ja meille on aina tärkeää, että asiakas myös itse omistaa tiedot. Tällä tavoin varmistamme asiakkaalle joustavuuden ja turvallisuuden. 

Haluatko tietää enemmän? Olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä meihin epävirallisen puhelun saamiseksi.

Ota meihin yhteyttä Ota meihin yhteyttä Soittaa: 60 73 60 60, kirjoita: obsidian@obsidian.dk tai täytä lomake alareunassa