Google Analytics Kurssit

Opi miten voit käyttää Google Analytics ohjelmaa saadaksesi suuremman tuoton kotisivuiltasi tai nettikaupasta ja kuinka voit käyttää analyysityökalua vielä paremman digitaalisen liiketoiminnan kasvattamiseen verkossa.

Google Analytics pystyy paljon muuhunkin kuin kertomaan kuinka monta kävijää nettisivuillanne on käynyt. Google Analytics kertoo myös sen, mitä kukin kävijä on verkkosivuillanne tehnyt, mitkä sivustot ovat suosituimpia ja mitkä mahdollisesti tarvitsevat enemmän huomiota houkutellakseen kävijöitä.

Google Analytics antaa kokonaiskuvan toiminnasta

Lisäksi saat kokonaiskuvan siitä minkä sivujen kautta kävijät ovat tulleet kotisivuillenne tai millä hakutuloksilla kotisivut ovat löytyneet sekä mitä sivuja he ovat käyttäneet kotisivuillanne vierailun jälkeen.

Työkalun avulla selvitätte myös kuinka tehokas AdWords-mainoksenne on, mitkä sivut tuovat eniten käyttäjiä, mitkä kotisivuillanne olevista tuotteista ovat suosituimpia sekä lisäksi saatte selville keskimääräisen arvon tuotteista, jotka lisätään ostoskoriin.

Google Analytics antaa myös katsauksen siihen, mistä kävijät kotisivuillenne tulevat. Tästä voi saada tietoa niistä paikoista tai mainoksista mitä kotisivuilla, verkkokaupassa tai yrityksessä kannattaa mainostaa. Lisäksi tämä antaa tietoa myös sisällön kehitystä ajatellen.

Lopputulemana saat kokonaiskuvan siitä, mitä kävijät kotisivuiltanne etsivät. Tätä tietoa voit käyttää selvittämään mitä sanoja, ehdotuksia sekä aiheita etsinnässä käytetään tai kuinka voit optimoida sivujen olemassa olevaa sisältöä, jotta se vangitsee kävijät paremmin.

Opi tuntemaan Google Analytics

Google Analytics kurssillamme tutustutamme sinut Google Analytics työkalun saloihin. Tämän avulla voit hyödyntää paremmin mahdollisuuksia ja sen tiedon, jonka tämä fantastinen analysointiin tarkoitettu työkalu tarjoaa. Annamme sinulle käytännöllisiä esimerkkejä ja tarkastelemme myös mitä näet omalla Google Analytics -tilillänne.

Mikäli haluat tietää enemmän tai varata kurssin, ota meihin yhteyttä jo tänään.

Haluatko tietää enemmän? Olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä meihin epävirallisen puhelun saamiseksi.

Ota meihin yhteyttä Ota meihin yhteyttä Soittaa: 60 73 60 60, kirjoita: obsidian@obsidian.dk tai täytä lomake alareunassa