Seminaari

Tarvitsetteko Online-markkinointiin potkukäynnistyksen tai tarvitsetteko puhujaa seuraavaan digitaalista markkinointa käsittelevään seminaariinne? Meillä on useita kiinnostavia seminaareja sekä luentoja, jotka voitte varata seuraavaan tapahtumaanne. Järjestämme seminaareja digitaalisen markkinoinnin perusteista aina SEO – ja AdWords -osaamiseen, sekä kuinka hyödyntää sosiaalista mediaa markkinoinnissa.

Olemme palkanneet Obsidian Digitalille parhaimmat digitaalisen markkinoinnin osaajat. Osaamisemme kattaa yleiset strategiat aina detaljoituihin markkinoinnin ratkaisuihin kuten esimerkiksi, hakukoneoptimointi, Google AdWords, Facebook-mainostaminen ja monia muita erikoisalueita.

Otamme yhteyttä kaikkiin

Rakastamme olla esillä ja kertoa kaikista jännittävistä asioista, joita teemme. Kiinnostus digitaalista markkinointia kohtaan ei ole koskaan ollut suurempi kuin juuri nyt ja lähivuosina tapahtuu paljon uudistuksia sekä muutoksia, joista jokaisen tulisi tietää, kuinka asiat otetaan haltuun. Tämä koskee niin yrityksiä, organisaatioita sekä muita, jotka haluavat myydä tavaroita tai palveluita verkossa.

Olemme jokaisen apuna aina opetuslaitoksista yrityksiin, erilaisiin seminaareihin, symbiooseihin sekä tapahtumiin. Voimme puhua yleisistä aiheista tai erikoisalueista ja taso riippuu täysin yleisönne toiveesta.

Mukautetaan yksittäiseen tapahtumaan

Koulutus- ja seminaaripakettimme on mahdollista mukauttaa yksittäisiin tapahtumiin. Tällöin suunnittelemme kanssanne ohjelman ja sovimme yhdessä linjan sille, minkälaisen näkökannan kulloinkin otamme. Tällä tavalla saamme koulutuksesta jännittävän ja parhaimmalla tavalla räätälöidyn juuri teidän kuulijoillenne.

Tuomme mukanamme itse esityksen sekä tietokoneen ja sovitamme sen malliin, jota kyseisessä tapahtumassa käytätte. Ainoa asia, joka sinun tulee varmistaa on projektori sekä tietenkin kohdeyleisö.

Varaa meidät seuraavaan tapahtumaanne

Onko teillä tapahtuma tai haluatte muutoin lisätietoa yrityksenne työntekijölle digitaalisen markkinoinnin mahdollisuuksista tai muista tärkeistä aiheista liittyen Internetiin sekä Online-markkinointiin? Ota meihin yhteyttä jo tänään ja varaa meidät seuraavaan tapahtumaanne. Odotamme innolla tapaavamme yleisönne!

Haluatko tietää enemmän? Olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä meihin epävirallisen puhelun saamiseksi.

Ota meihin yhteyttä Ota meihin yhteyttä Soittaa: 60 73 60 60, kirjoita: obsidian@obsidian.dk tai täytä lomake alareunassa