Bing Ads

Bing-mainokset ovat ”Google Ads” -mainoksia Microsoftin Bing-hakukoneessa, jolla on strategisia liittoja muun muassa Apple:n kanssa, joka vastaavasti on saavuttanut suuremman markkinaosuuden hauissa sekä kotimaassa että ulkomailla.

Bing Ads toimii samalla tavalla kuin Google Ads ja tarjoaa samat mahdollisuudet saada näkyvyyttä Bing-hakutuloksissa ja näyttää mainoksia verkkosivustoilla, jotka ovat tehneet kumppanuussopimuksen Bing Adsin kanssa.

Voimme Obsidian Digitalilla hoitaa teidän Bing Ads-mainonnan alusta loppuun saakka ja laatia mainonnalle strategian löytää kiinnostavimmat hakusanat teidän yritystänne silmällä pitäen. Voimme laatia parhaat mainostekstit sekä jatkuvasti optimoida ja ylläpitää teidän Bing Ads -tiliä.Tällä tavalla saatte parhaan mahdollisen tuoton Bing Ads panostuksellenne.

Kuinka tämä käytännössä toimii?

Kaikkein tehokkain ja käytetyin mainonnan muoto PPC:ssä on hakusanamainonta. PPC-mainonta mahdollistaa, että mainoksesi näytetään kaikkien suurimpien hakukoneiden tulosten kärjessä, jos ostat mainoksen joko Bing-hakukoneesta tai Googlesta.

Maksat siitä, kun potentiaalinen asiakas lähetetään kotisivuillenne, kun hän klikkaa mainostanne. Hyvä lähtökohta PPC:lle on, että tuotteillanne on korkea tuotto. Tämä tarkoittaa, että saat mainonnasta hyvän tuoton, mutta että sinulle jää myös ”ylimääräistä”.

Laskelmat voidaan laatia esimerkiksi siten: että kotisivuillasi oleva tuote maksaa 600 euroa, josta tienaat tuottoa 400. Näistä 400 eurosta pidät itselläsi 300, jonka jälkeen sinulle jää 100 euroa mainostamiseen ja tämän avulla kehittää yritystoimintaasi entisestään.

PPC-mainonta ei aina tuota ylimääräistä. Nämä voitot puolestaan tarjoavat muita etuja, joilla on suora vaikutus yrityksen taloudelliseen voittoon. Siksi monet käyttävät PPC-mainontaa boostaamaan omaa liiketoimintaansa. PPC-mainontaan on mahdollista liittää tiettyjä hakusanoja, jotka liittyvät suoraan tuotteeseen tai yritykseen. Toinen parametri tässä yhteydessä on, että PPC lisää yleistä tietoisuutta sinusta ja/tai tuotteestasi, koska ihmiset näkevät ehkä mainoksesi välttämättä napsauttamalla sitä.

Eikö Google Ads ole riittävä?

Nykyisin on itsestään selvää, että kaikki vastaukset voi vain ”Googlettaa”. Valitettavasti ihmiset unohtavat usein, että on olemassa myös muita hakukoneita kuin Google, esimerkiksi Bing.

Microsoft Bing on rankattu maailman suurimmaksi hakukoneeksi, ja siksi tämä on aina tärkeä osa PPC:tä. Tämän lisäksi Bing on luonut strategisia liittoja muun muassa Apple:n kanssa, joka on saavuttanut suuremman markkinaosuuden hauissa sekä kotimaassa että ulkomailla.

Jopa 15% hakukonetta käyttävistä turvautuu Bingiin, jonka vuoksi sen käytöstä on hyötyä. Sen lisäksi, että löydät nämä 15% markkinoista, tulee sinun mainostaa niin Bingissä sekä Yahoossa! sekä heidän tytäryhtiöiden kotisivuilla, kun toteutat Bing Adsin.

Google Ads ja Bing Ads välillä vallitsee lähisukulaisuus

Google Ads on erittäin tehokas työkalu, jota moni ihailee. Siksi monien muiden hakukoneiden hakukonemainosten rakenne on hyvin samankaltainen kuin Google Adsin, kuten esimerkiksi Bing Ads. Bing-mainosten perusrakenne on sama kuin Google-mainoksissa: asiakas etsii tuotetta, yrityksesi mainos näkyy hakutuloksissa ja asiakas napsauttaa kyseistä mainosta.

Tietyt toiminnot Google Ads ja Bing Adsin välillä ovat erilaisia. Esimerkiksi mahdollisuus CPA (Cost Per Action), on hieman rajatumpi Bing Adsissä. CPA eli Cost Per Action on hinnoittelumenetelmä, johon asetat enimmäissumman jonka maksat joka kerta asiakkaan toteutuneista teoista.

Vastaavasti Bing Ads on monilla muilla alueilla parempi verrattuna Google Adsiin. Esimerkiksi, Click Through Rate (CTR) ja Cost Per Click (CPC), ovat molemmat edullisempia Bing Ads kautta. CTR on usein korkeampi, jota vastoin CPC on heikompi.

Bing mainostamisesta voi olla hyötyä kaikille asiakkaille

Bing Ads toimii samalla tavalla kuin Google Ads ja antaa samat mahdollisuudet ostaa näkyvyyttä Bing -hakutuloksissa ja näyttää mainoksia verkkosivustoilla, jotka ovat tehneet sopimuksen heidän kanssaan.

Me Obsidian Digitalilla voimme hoitaa teidän Bing Ads-mainonnan alusta loppuun aina strategian luomisesta itse mainostamiseen. Etsimme parhaat hakusanat yrityksellenne, kehitämme parhaat mainostekstit ja optimoimme sekä ylläpidämme jatkuvasti teidän Bing Ads -tiliä. Näin saatte parhaan mahdollisen tuoton mainosbudjetillenne.

 

bing-ads

Bing Ads mainokset ovat ostettuja mainoksia, jotka näkyvät Microsoftin suuressa hakukoneesa Bing. Nämä ovat yksi osa PPC-mainontaa, jota kutsutaan myös nimellä Pay Per Click-mainokset, jotka ohjaavat ostetun mainossijoituksen hakukoneiden hakutulosten kärkeen.

PPC-mainonta kuten Bing Ads, on hyvä tapa hankkia oikeanlaisia asiakkaita kotisivuillenne.  Bing Ads -mainontaa voidaan käyttää hankkimaan niin potentiaalisia asiakkaita kuin myös optimoimaan tuottoja.

Obsidian Digital on PPC ammattilainen niin Bing-hakukoneessa kuin myös Googlessa. Anna meidän huolehtia PPC-mainonnasta Bing Adsin ja Google Adsin avulla.

Haluatko tietää enemmän? Olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä meihin epävirallisen puhelun saamiseksi.

Ota meihin yhteyttä Ota meihin yhteyttä Soittaa: 60 73 60 60, kirjoita: obsidian@obsidian.dk tai täytä lomake alareunassa