Google Ads

Obsidian työstää ja optimoi Google Ads -kampanjoita Suomalaisille yrityksille. Me autamme  B2B-yrityksiä ja erityisesti B2C-yrityksiä kiinnipitämään nykyisistä asiakkaista ja hankkimaan uusia maailman suurimmassa hakukoneessa.

Google Ads -mainosverkossa maksat hinnan joka kerta, kun joku napsauttaa mainosta – jota kutsutaan myös napsautushinnaksi. Mainosten tarkoitus on siis maksaa vain todellisesta liikenteestä – ja mitä tämä todellinen liikenne on, riippuu mainoksesi tavoitteesta.

Google Ads -mainosverkkoa voidaan käyttää monella eri tavalla:

  • Tietyn tuotteen myyntiin
  • Enemmän jonkun tietyn sovelluksen latauksia
  • Enemmän rekisteröityneitä uutiskirjeen tilaajia
  • Lisääntynyt kontaktointi uusille asiakkaille sähköpostin tai puhelimen kautta.

Månedlig rapportering

Vidste du, at de fleste bureauer bruger 3-7 dage om måneden på rapportering? Den tid kunne de bruge på at udføre arbejde og skabe resultater. Derfor har vi udviklet et backend-system, hvor du selv kan logge ind og følge med i vores arbejde. Win/win for alle!

Dette sikrer 100% gennemsigtighed, og du får de vigtigste metrics præsenteret som spend, gns. cpc, visninger, klik, salg, ROI, ROASog naturligvis omsætning.

rapportering i adwords

Kuinka Google Ads toimii?

Google Ads on mainoksen nimi, joka useimmiten löytyy hakutulosten kärjestä Googlen hakukoneessa. Se on maksullinen sijoittelu ja on siksi merkitty myös sanalla ”Mainos” ja Google näyttää maksimissaan neljä Ads-mainosta jokaisella hakukerralla.

Ne jotka pääsevät näille himoituille neljälle sijalle, ratkaistaan huutokaupan avulla jokaisen haun yhteydessä. Huutokauppa käydään niiden yritysten välillä, jotka ovat perustaneet Adsin tiettyjä haettuja hakusanoja vastaan. Kukin yritys on asettanut suurimman tarjouksen, jonka he ovat valmiita maksamaan mainospaikasta. Ne, joilla on kaikkein osuvin sisältö sekä mainos parhaimmilla tarjouksilla, voittavat huutokaupan.

Obsidian Digital on sertifioitu Google -kumppani

Olemme Tanskalainen toimisto ja olemme vastaanottaneet sertifioinnin nopeasti. Meillä kesti vain 11 kuukautta siinä missä muilla yrityksillä saattaa kestää useampi vuosi hankkia sertifiointi. Olemme tästä ylpeitä, sillä se kertoo, että mainoksemme toimivat asiakkaillamme erinomaisesti

Obsidian Digital Premier Partnere Google

Koska olemme Googlen Premium-kumppani, teemme vieläkin tiiviimpää yhteistyötä Googlen kanssa. Saamme käyttöömme uusimmat tiedot palvellaksemme asiakkaitamme, ja mikäli Ads-tilillä olisi ongelmia, voimme olla suoraan yhteydessä Googleen ja saada välitöntä apua.

Google Ads ja sen erilaiset muodot

Google Ads voidaan jakaa yleisesti neljään erilaiseen mainostyyppiin:

  • Hakutuloksissa– alkuperäinen AdWords
  • Shopping-mainokset hakutuloksissa
  • Mainokset YouTube -kanavalla
  • Display-mainokset verkossa tai display-verkostossa.

Lopulta voidaan puhua uudelleenmarkkinoinnista – eli mikäli mainos näytetään heille, jotka ovat aiemmin vierailleet verkkosivustollanne tai verkkokaupassanne – on jo viides mainostamisen muoto. Tätä voidaan soveltaa kaikkiin neljään muuhun AdWords-mainoksiin.

Paras syy valita Obsidian Digital AdWords-kumppaniksi

Kaikista teknologisista vaihtoehdoista, meillä Obsidian Digitalilla on hallussa täysin toisenlainen ja erilainen peruste siihen, miksi sinun pitäisi valita juuri meidät teidän AdWords-kumppaniksi.

Kyse on taloudesta. Koska, jos markkinointibudjettisi kuluu loppuun eikä tuota, on kyse huonosta markkinoinnista tai huonosti valvotuista AdWords-kampanjoista!

Google Ads ei ole vain jotakin, jonka asennat ja sitten unohdat. AdWordsiä on seurattava, analysoitava, optimoitava ja jatkuvasti mukautettava niin, että AdWords-budjetti hyödynnetään optimaalisesti eikä koskaan ylitä sitä summaa, jonka olette siihen budjetoineet.

Tarvitaan vain vähän, jotta kaikki menee pieleen. Näin ollen yksi väärä merkki osumatuloksissa voi johtaa siihen, että kulutatte suuren summan rahaa mainosklikkauksiin, jotka eivät koskaan johda myyntiin tai muuhun muuntumiseen.

Lisäksi, teemme yhteistyötä markkinointiattribuution kanssa, kun optimoimme AdWords-tiliänne. Olemme luoneet tarkan arvon, joka on AdWordsin asettama, jotta sinulla on selkeä käsitys siitä kuinka paljon sinun on käytettävä resursseja tällä kanavalla.

Valitsemalla meidät Google Ads -kumppaniksi, varmistatte, että teidän AdWords-tili aina aina päivitettynä ja optimoituna uusimpien linjausten mukaan ja voitte hyödyntää kaikkia mahdollisuuksia, joita Google Ads tarjoaa.

Siksi: Ota yhteyttä jo tänään ja saat suurimman hyödyn verkkomainonnallesi. Voimme myös auttaa teitä Facebook- ja muiden mainosalustojen kanssa luomalla erillisen mainosstrategian, joka yhdessä antaa teille suurimman mahdollisen näkyvyyden verkossa juuri sillä budjetilla, jonka yrityksenne määrittelee.

Käytä yhteydenottolomaketta tai soita PPC päällikölle: Sasa Kovacevic, +45 60 15 71 21. Näin voimme auttaa teidät alkuun tehokkaan verkkomainonnan kanssa Google Adsissä.