Tule osaksi Pohjoismaiden johtavaa toimistoa

PPC ja Sosiaalinen Media

Etsimme ansioituneita konsultteja
PPC ja Sosiaalinen Media

Välivuosi

Onko sinulla suunnitelmia pitää vuosi
vapaata koulusta/opinnoista?

Kevätharjoittelu

Rakastatko työskennellä sisältömarkkinoinnin parissa?

Graafinen suunnittelija

Etsimme Graafista suunnitelijaa syksylle/ talvelle 2019.

/ Obsidian työpaikkana

Onko sinulla sitä jotakin?

Meille sillä ei ole väliä, missä tai mitä olet opiskellut. Meille kertoo enemmän, oletko motivoitunut oppimaan nopeatempoisesti uutta. Mei Obsidian Digitalilla etsimme jatkuvasti joukkoomme työkavereita olemaan osa yhtä Tanskan vahvinta digitaalisen markkinoinnin konsultointitoimistoa sekä digitaalista tulevaisuutta.

Obsidian Digitalilla olemme riippuvaisia siitä, että koulutat itseäsi jatkuvasti niin henkilökohtaisesti kuin myös ammatillisesti. Tämän vuoksi jokaiselle työntekijälle laaditaan henkilökohtainen kehittymisohjelma, kun työntekijä aloittaa ja tätä ohjelmaa seurataan läpi koko uran Obsidian Digitalilla.

Mitä konsulttimme sanovat?

“Obsidianilla saat luottamusta ja vastuuta heti enimmäisestä päivästä alkaen. Opit alan parhailta asiantuntijoilta ja sinulla on mahdollisuus muokata oma työpäiväsi.”

– Christian Bertelsen, Senior Konsultti

“Tulin Obsidianille heidän työharjoitteluohjelman kautta ja olen saanut ensimmäisestä päivästä alkaen paljon vastuuta ja oppinut oikeasta digitaalisesta markkinoinnista huomattavan paljon.”

– Christian Vestergaard, Senior Konsultti

“Obsidian ottaa jokaisen työtoiminnon ja työn vakavasti. Ensimmäisestä työpäivästä lähtien työskennellään yhdessä linjassa maan terävimmän ammattilaiskärjen kanssa digitaalisen markkinoinnin parissa – valtavan motivoivaa tulevaisuutta ajatellen!”

– Anne Sofie Sjørup, Sisältöpäällikkö

“Obsidian Digital on täynnä kunnianhimoisia ihmisiä, jotka yhdessä haluavat viedä digitaalisen markkinoinnin seuraavalle tasolle. Laadukas sparraus ja sosiaalinen fokus takaa, että töihin on mukava tulla.”

– Anders Qwist, Senior Konsultti

“Vastavalmistuneena opiskelijana aloitin urani Obsidianilla, jossa vietin välivuoteni Facebook -tiimissä. Siitä lähtien oppimisen käyräni on ollut nouseva, tehtävät haastavia ja työpäivä on aina monipuolinen ja jännittävä. Olen oppinut alan parhaimmilta ammattilaisilta ja minulla on ilo työskennellä heidän kanssaan.”

– Mathias Anker, Analysoija

“Obsidian on paikka, jossa tulevaisuus, uudet standardit ja kehitys ovat keskiössä. Se on työpaikka, jossa tunnistetaan nopeasti kyvyt ja kehitetään kykyjä eteenpäin silmällä pitäen ammattilaisura toimialan eliitin rinnalla jatkuvan muutoksen ja kasvun kanssa. Mikäli sinulla on kurinalaisuutta, ”go-get”-asennetta ja ”get-shit-done” -asennetta työtäsi kohtaan, Obsidianilla kaikki on mahdollista.”

– Louise Schmidt, Sähköpostimarkkinoinnin päällikkö.

 

Haluatko tietää lisää?
Olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä ilman sitoumuksia.