LinusPro Nutrition on yksi Tanskan suurimmista ja varteenotettavimmista ravintolisäbrändeistä.

Hakusanoilla 23.340 kävijää kuukaudessa

Tämä vaati perusteellisen markkinatutkimuksen avainsana-analyysin muodossa. Tutkimuksen perusteella esittelimme LinusPro:lle listan, johon keräsimme yhdessä 25 erilaista keskitettyä hakusanaa (jotka yhdessä muodostavat 23.340 kävijää kuukaudessa) – kaikkein tärkeintä LinusPro:n liiketoiminnan kannalta.

Keskitetty hakusana valittiin perustuen seuraaviin kohtiin:

  • Kilpailu
  • Tuotto
  • Potentiaali
  • Mahdollisuudet

Kasvanut näkyvyys kilpailukykyisillä hakusanoilla

Ravintolisäteollisuus on saavuttanut enemmän kilpailua viimeisten vuosien aikana, minkä vuoksi LinusPro:n oli hankalampaa saavuttaa parhaat sijoitukset Googlen sivustolla 1.

Obsidian Digital esitteli LinusPro:lle SEO-kehyksen, joka on käytössä kaikilla asiakkailla.  SEO-kehystä optimoidaan jatkuvasti, jotta se pysyy ajan tasalla Googlen koko ajan päivittyviin algoritmeihin nähden.

Tekninen läpikäynti sisältäen sivustolla tapahtuvat parannukset

Tekninen läpikäynti sisältäen sivustolla tapahtuvat parannukset

Ilman teknisiä sekä sivustolla tehtäviä parannuksia, on vuonna 2019 hankalaa enää sijoittua korkealle hakusanoilla, jotka ovat korkealla kilpailussa. Obsidian Digital tuotti teknisen raportin, joka keskittyy keskeisimpiin virheisiin Googlen mukaan. Siten pystyimme neuvomaan LinusPro:n toimintaa käyttää parhaita mahdollisia käyttäjäsignaaleja, jotka ovat myös Googlen yksistä ranking-tekiköistä.

Tiedotus

Vuonna 2016 amerikkalainen SEO-guru Brian Dean toteutti tutkimuksen miljoonasta hakutuloksesta Googlessa. Yhtenäistä kaikille kotisivuille, jotka sijoittuivat rankingin kärkeen oli, että heillä kaikilla oli käytössä olellisia ja aitoja linkkejä. Linkkien rakennus on listasijalla numero 1., kun puhutaan tärkeimmistä sijoitukseen vaikuttavista tekijöistä.

Toteutimme LinusPro:lle myös linkkiprofiilianalyysin, joka auttoi benchmarkkaamaan heidän kotisivut toimialan kärkeen. Tämän jälkeen aloitimme tiedotusprosessin.

Gns. sijoitus hakusanoissa parani 13,2 aina 7,1

vækst seo stenaline
Klikkaa nähdäksesi kuva suurempana
linus case
  • 22/25 hakusanaa kärjessä 3-10
  • 314 % orgaaninen kasvu
  • 74 % kasvu liikevaihdossa

Haluatko tietää enemmän?

You are always welcome to contact us for a non-committal talk.

+45 60 15 71 21
sak